Full spektrum sugárzó: napjainkban egyre inkább terjedőben vannak az infraszaunákban. Az infravörös fény mindhárom tartományát lefedő sugárzóval szerelt infraszaunák.

Ezek a fénycsövek az emberi szem által látható fénytartományban sárga fényt bocsájtanak ki. A fénycsöveknek nincs szükségük előmelegítésre, azonnal maximális teljesítményt adnak le, tehát már az infraszauna bekapcsolásának pillanatában sugározzák az IR-A, IR-B és IR-C típusú sugarakat. A különböző hullámhosszúságú sugarak eltérő mélységig hatolnak be a bőrbe. Az IR-A típusú sugarak 4–6 mm mélyre hatolnak bőrünk alá, azaz a fény rezonancia ott fejti ki méregtelenítő hatását. Az IR-B 0-2 mm mélyre hatolnak míg az IR-C sugárzás a bőr felső részét éri. Ez a sugárzás a nap energiájának felel meg. Az infraszaunákban full spektrum sugárzó hatása a legösszetettebb!

A karbon sugárzóval és a full spektrum sugárzóval szerelt termékeink fejtik ki a legösszetettebb hatást az infraszaunák között, amit igazolnak elégedett vásárlóink visszajelzései is!

A magas hőmérsékletre érzékenyek személyek is – idősek, gyerekek – biztonságosan élvezhetik a szaunázás örömeit!