Kombinált szauna Luxury Oslo

Alapár Br.:
1.998.000 Ft
Akciós ár Br.:
999.000 Ft
Kedvezmény:
999.000 Ft
Cikkszám: 4019
Szauna ajándék csomag:
Kombinált szaunájához az alábbi ajándékokat adjunk Önnek: bluetoothos szórakoztató elektronika, vízálló hangfalak, dézsa, merőkanál, homokóra termométer, lávakő, csillagos égbolt, pad alatti világítás.
Augusztus elsejétől az aktuális villany tarifája 70,10Ft kW/óra.
Egy óra szaunázás költsége
Finn szauna üzemmód 6000 W 6 kW x 1 óra x 70.1 Ft =
420 Ft
Infraszauna üzemmód 2100 W 2.1 kW x 1 óra x 70.1 Ft =
150 Ft
Egy óra szaunázás költsége 150 Ft bővebben
Főbb jellemzők
Szauna férőhelyek:
3-személyes
Szauna alapanyaga:
kanadai hemlock fenyő
Szauna teljesítménye:
Kályha teljesítménye: 6000 W Infraszauna teljesítménye: 2100 W
Szauna külső mérete:
150(szé) x 135(mé) x 210(ma) cm
Szauna beépítési mérete:
160(szé) x 145 (mé) x 220(ma)
Szaunák csomagolása:
A szauna lapra szerelt, normál ajtón bevihető
Szauna elhelyezése:
KIZÁRÓLAG BELTÉRI HASZNÁLATRA!
Garancia:
3 év teljeskörű és 2 év garancia a szaunakályhára.
Cégek és közületek részére: 1 év teljeskörű

Beltéri szaunáink nem rendeltetésszerű használata esetén garanciát nem vállalunk (pl. fedett külső teraszon való elhelyezés, kültéri elhelyezés)!
A szauna gyártása:
A szaunák kanadai hemlock fenyőből professzionális elektronikával Kínában gyártják!
Szolgáltatások és ajándékok
Szauna telepítése:
Kombinált szaunája telepítését, beszerelését vállaljuk az ország egész területén. Szerelési költség a termék árának 10%-a.
Szauna garanciák:
Magánszemélyek részére:3 év teljeskörű és 2 év garancia a szaunakályhára.
Cégek és közületek részére: 1 év teljeskörű
Szauna vásárlási útmutatója:
Töltse ki és küldje el a megrendelőt. Kollégáink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot. Az egyeztetést követően megrendelőlapot küldünk ki Önnek. Válasz e-mailben igazolja vissza a megrendelést. A szállítás és szerelés időpontját előzetes telefonos egyeztetés alapján pontosítjuk. Fizetési mód: helyszínen készpénzben vagy előzetes banki utalással.
Műszaki adatok
Szauna méretek:
Kabin méret: 150 x 135 x 210cm | Tető méret: 150 x 135cm | Beépítési méret: 160 x 145 x 220 cm
Szauna összteljesítménye:
Elektromos koracél szaunakályha 6000 W. Az infraszauna összteljesítménye 2100W, mely sima dugvillás csatlakozóról működtethető. Elektromos kiépítés 380 V esetén - háromfázisú, 5x2,5 villany vezeték, 30mA Fi relé, 3x20A biztosíték. A szauna helyétől számítottan 5 méter kábel szükséges. Az infraszauna normál 230 V-os, dugvillás csatlakozás az elektromos hálózathoz.
Info:
Belső digitális vezérlőegység a kályhán, az egyszerű és kényelmes kezelhetőség érdekében. Hőálló üvegezés ajtaján és egyéb üveggel ellátott területén. A biztonságos használat érdekében hidrométert és homokórát adunk ajándékba a termékhez, de szintén ajándék a lávakő, valamint a fa dézsa, a fa merítő kanál és olvasólámpa, pad alatti világítás, csillagos égbolt is
További info:

A finn szauna ajánlott felfűtési hőmérséklete: 88 °C, amikor az egészségre előnyös hatásai a legjobbak:

1) A vérkeringés fizikai igénybevétele révén edzi a szívet, és javítja a vérkeringést. Ugyanakkor vérkeringési zavarokkal, és szívpanaszokkal küszködőknek vigyázniuk kell, hiszen az igénybevétel túl nagy lehet.

2) Az immunrendszer igénybevételével erősíti azt. Vigyázni kell arra, hogy közvetlenül szaunázás alatt az immunrendszer le van terhelve, így eközben a megbetegedés veszélye nagyobb.

3) Az izzadás során a szervezetből természetes úton távoznak méreganyagok, a szaunázás ezt a természetes folyamatot fokozza. Ezáltal és a hangulata által segíthet a stressz oldásában.

4) A bőrre jó hatással van, és álmatlanság ellen is jó szer, továbbá az izomláz enyhítésében is kellemes gyógymód. Sportolóknak segíthet a bemelegítésben is.