Delux Turmalin Helsinki Extra Plus Infraszauna

Alapár Br.:
812.857 Ft
Akciós ár Br.:
569.000 Ft
Kedvezmény:
243.857 Ft
Cikkszám: 1067
Ajándék csomag:
Infraszaunájához az alábbi ajándékot adunk Önnek: bluetoothos szórakoztató elektronikai egység (rádió, MP3, bluetoothos csatlakozás), Ionizátor - levegő sterilizáló, Fényterápia, talpsugárzó;
Főbb jellemzők
Férőhelyek:
2 személyes
Alapanyag:
Hemlock
Sugárzók:
összesen 8 db, ebből 6 nano-carbon, 2 fullspektrum
Teljesítmény:
2300 W
Külső méret:
120(szé) x 105(mé) x 190(ma) cm
Beépítési méret:
125 x 125 x 200 cm
Csomagolás:
A termék lapra szerelt, normál ajtón bevihető
Elhelyezés:
KIZÁRÓLAG BELTÉRI HASZNÁLATRA!
Ajándék
Ajándék ingyenes szerelés-szállítás az ország egész területén , Ajándék ionizátor-ózonátor 10.000 Ft értékben , Ajándék talpsugárzó, 2 db fullspektrum szemben lévő sugárzó , Ajándék külső vezérlés (belső vezérlés alapfelszereltség)
Garancia:
3 év teljeskörű és 5 év garancia a sugárzókra.
Kanadai hemlock fenyőből vagy cédrusból professzionális elektronikával termékeinket Kínában gyártják!
Beltéri szaunáink nem rendeltetésszerű használata esetén garanciát nem vállalunk (pl. fedett külső teraszon való elhelyezés, kültéri elhelyezés)!
Gyártás:
Kanadai hemlock fenyőből vagy cédrusból professzionális elektronikával termékeinket Kínában gyártják!
Színvariáció
Szolgáltatások és ajándékok
picto akcio30 picto garancia5ev picto ajandek picto szallitas picto szereles vásárlási útmutató
Szállítás:
Megvásárolt infraszaunáját ingyenesen szállítjuk Önnek az ország egész területén.
Telepítés:
Infraszaunáját ingyenesen telepítjük, beszereljük az ország egész területén.
Garanciák:
Magánszemélyek részére: 3 év teljeskörű és 5 év garancia a sugárzókra
Cégek és közületek részére: 1 év teljeskörű
Vásárlási útmutató:
Töltse ki és küldje el a megrendelőt. Kollégáink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot. Az egyeztetést követően megrendelőlapot küldünk ki Önnek. Válasz e-mailben igazolja vissza a megrendelést. A szállítás és szerelés időpontját előzetes telefonos egyeztetés alapján pontosítjuk. Fizetési mód: helyszínen készpénzben vagy előzetes banki utalással.
Műszaki adatok
Méretek:
Kabin méret: 120 x 105 x 190 cm| Tető méret: 120 x 120 cm | Beépítési méret: 125 x 125 x 200 cm
Sugárzók öszesen:
összesen 8 db sugárzó, 6 db széles frekvenciájú szénszálas (nano-carbon) fűtőegység turmalin kövekkel, mely a legmodernebb a mai piacon, és 2 db fullspektrum fűtőegység. Sugárzók elhelyezkedése: 2 db hátul, 1+1 db oldalt, 1 db a vádlinál, 1 db talpsugárzó, 2 db fullspektrum szemben lévő sugárzó. összesen 8 db sugárzó, 6 db széles frekvenciájú szénszálas (nano-carbon) fűtőegység turmalin kövekkel, mely a legmodernebb a mai piacon, és 2 db fullspektrum fűtőegység. Sugárzók elhelyezkedése: 2 db hátul, 1+1 db oldalt, 1 db a vádlinál, 1 db talpsugárzó, 2 db fullspektrum szemben lévő sugárzó.
Összteljesítmény:
2300 Watt, normál 230 V-os dugvillás csatlakozás. (pl. egy hajszárító, porszívó) 2300 Watt, normál 230 V-os dugvillás csatlakozás. (pl. egy hajszárító, porszívó)
Info:
Biztonságos és esztétikus hátrácsok, melyek maximális védelmet nyújtanak a sugárzók előtt. Bluetoothos szórakoztató elektronikai egység (rádió, bluetoothos csatlakozás), 7 - színű fényterápia, Ionizátor-ózonátor, Nyitható - zárható tető szellőzőnyílás, 6 mm-es biztonsági hőálló edzett üveg, Belső és külső digitális vezérlőegység, Egyszerű kezelhetőség.
További info:
a fekete turmalin az egyik legerősebb védő ásványunk. Bármilyen negatív hatást képes megszüntetni. Földelő ásvány, energiával tölti fel a szervezetet és nagyon jó immunerősítő. Pozitív hozzáállásra ösztönöz, megszünteti a feszültséget. Jótékonyan hat a gerincoszlopra, a diszlexiára, megszünteti az ízületi gyulladást és csillapítja a fájdalmat. Megszünteti a kommunikációs blokkokat és segít a pihentető mély alvásban, ha a párnánk alá helyezzük. Ha fekete turmalint alkalmazunk gyógyításban, úgy kell elhelyezni, hogy ha van természetes csúcsa, az mindig a testtől kifelé mutasson, hogy kivonja a negatív energiákat.