Delux Garden-3 kültéri infraszauna

Alapár Br.:
1.781.667 Ft
Akciós ár Br.:
1.069.000 Ft
Kedvezmény:
712.667 Ft
Cikkszám: 5002
Ajándék csomag:
Infraszaunájához az alábbi ajándékot adunk Önnek: Bluetoothos szórakoztató elektronikai egység (rádió, bluetoothos csatlakozás), Ionizátor - ózonátor, Fényterápia
Főbb jellemzők
Férőhelyek:
3 személyes
Alapanyag:
wpc
Teljesítmény:
3740 W
Külső méret:
150(sz) x 110(mé) x 250(ma) cm
Beépítési méret:
192 x 156 x 260 cm
Csomagolás:
A termék lapra szerelt, normál ajtón bevihető
Elhelyezés:
ELHELYEZÉS KÜLTÉRBEN!
Garancia:
Magánszemélyek részére: 3 év teljeskörű és 5 év garancia a sugárzókra
Cégek és közületek részére: 1 év teljeskörű
Gyártás:
Kanadai hemlock fenyőből vagy cédrusból professzionális elektronikával termékeinket Kínában gyártják!
Szolgáltatások és ajándékok
Műszaki adatok
Méretek:
150 x 110 x 250 cm, Tető méret: 182 x 146 cm, Beépítési méret: 192 x 156 x 260 cm.
Szállítás:
Megvásárolt infraszaunáját ingyenesen szállítjuk Önnek az ország egész területén.
Sugárzók öszesen:
11 db, Ebből: 10 db fullspektrum fűtőegység / 3 hátsugárzó, 1 vádli, 1 jobb oldalt, 1 bal oldalt, 4 db szembesugárzó/ 1 db carbon talpsugárzó
Telepítés:
Kültéri szaunája telepítését, beszerelését vállaljuk az ország egész területén. A szerelési költség a termék bruttó árának 10%-a.
Összteljesítmény:
2300 Watt, normál 230 V-os dugvillás csatlakozás. (pl. egy hajszárító, porszívó)
Garanciák:
Magánszemélyek részére: 3 év teljeskörű és 5 év garancia a sugárzókra
Cégek és közületek részére: 1 év teljeskörű
Info:
Biztonságos és esztétikus hátrácsok, melyek maximális védelmet nyújtanak a sugárzók előtt. Bluetoothos szórakoztató elektronikai egység (rádió, bluetoothos csatlakozás), 7 - színű fényterápia, Ionizátor-ózonátor, Nyitható - zárható tető szellőzőnyílás, 6 mm-es biztonsági hőálló edzett üveg, Belső és külső digitális vezérlőegység, Egyszerű kezelhetőség.
Vásárlási útmutató:
Töltse ki és küldje el a megrendelőt. Kollégáink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot. Az egyeztetést követően megrendelőlapot küldünk ki Önnek. Válasz e-mailben igazolja vissza a megrendelést. A szállítás és szerelés időpontját előzetes telefonos egyeztetés alapján pontosítjuk. Fizetési mód: helyszínen készpénzben vagy előzetes banki utalással.
További info:
A fekete turmalin az egyik legerősebb védő ásványunk. Bármilyen negatív hatást képes megszüntetni. Földelő ásvány, energiával tölti fel a szervezetet és nagyon jó immunerősítő. Pozitív hozzáállásra ösztönöz, megszünteti a feszültséget. Jótékonyan hat a gerincoszlopra, a diszlexiára, megszünteti az ízületi gyulladást és csillapítja a fájdalmat. Megszünteti a kommunikációs blokkokat és segít a pihentető mély alvásban, ha a párnánk alá helyezzük. Ha fekete turmalint alkalmazunk gyógyításban, úgy kell elhelyezni, hogy ha van természetes csúcsa, az mindig a testtől kifelé mutasson, hogy kivonja a negatív energiákat.